Dissabte, 27 d'abril de 2024

El programa de TV3 «Catalunya Experience» visita el Pallars Jussà

El programa visita diferents punts del país amb convidats estrangers per ensenyar Catalunya al món

Jordi Ubach 7 d'octubre de 2015 a les 11:11

L'Allan fent barranquisme al Pallars Jussà. Foto: Catalunya Experience


"Catalunya Experience", el nou programa-documental de TV3 que vol mostrar Catalunya al món, visita aquest dimecres a la nit el Pallars Jussà. El protagonista del segon capítol del programa serà l'Allan, un londinenc de 32 anys que amb les seves fotografies s'ha convertit en tot un fenomen a Instagram. Durant la seva estada al Pallars visitarà el congost de Mont-rebei, el celler Castell d'Encús, els barrancs de Bóixols i les botigues-museu de Salàs de Pallars

Per a l'equip del "Catalunya Experience", sorprendre'l era tot un repte. L'Allan arribava directament d'un meravellós i llarg viatge per l'Amèrica del Sud, però es van proposar deixar-lo glaçat i ho van aconseguir, literalment, en un barranc del Pallars Jussà. Amb aquest instagramer descobrirem "una de les comarques paisatgísticament més espectaculars del país", segons l'equip del programa. Serà aquesta nit, a partir de les 22:40h, per TV3.

El programa

Presentat per l'actriu Ivana Miño, el programa -que es va estrenar la setmana passada- visita diferents punts del país amb convidats estrangers vinguts de diferents punts del planeta i de gran influència pública. "Catalunya Experience" es va començar a enregistrar el mes de novembre passat i compta amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme.

Cada capítol està protagonitzat per un viatger diferent, i n'hi ha de tots els continents. Alguns han viatjat sols a Catalunya i altres han vingut en família o amb amics. Es tracta de personatges d'edats, orígens i perfils molt variats, que han fet que cada capítol sigui diferent. Bàsicament són instagramers, bloguers, fotògrafs, presentadors de televisió o escriptors amb una gran influència a les xarxes socials o als mitjans de comunicació.
 

Recorregut del programa d'avui. Foto: Catalunya Experience


El fet que el rodatge de "Catalunya Experience" abasti tot un any, ha permès ensenyar paisatges i tradicions vinculades a totes les estacions. El programa ha esquiat al Pirineu, ha navegat per l'Ebre i ha participat en festes com el Carnaval de Vilanova o Sant Jordi, sempre acompanyat de gent que coneix i s'estima el lloc on viu. Pel que fa als detalls tècnics, s'han fet servir drones, time-lapses, càmeres superslow i GoPro. Tot plegat li confereix una imatge cinematogràfica d'altíssima qualitat, que descobreix tots aquests paisatges com mai s'havien vist abans.
 

Recupera el programa "Catalunya Experience" al Pallars Jussà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació