Diumenge, 5 de maig de 2024

De Junts pel Sí als pallaresos i pallareses

Redacció 29 de setembre de 2015 a les 11:28
Gràcies, gràcies i gràcies, us mereixeu un aplaudiment. Aquestes últimes setmanes s'ha fet molta feina al nostre país! I l'hem fet entre tots. Els 15 dies de campanya ens hem dedicat a trepitjar les places i escenaris de tots els municipis del Pallars, i quan arribàvem a aquestes places ja eren plenes gràcies a vosaltres. Vosaltres heu fet que el missatge de Junts pel Sí arribés a tots els racons.

Ahir vam escriure les pàgines de la història amb lletres majúscules tot i que alguns encara no en siguem conscients i d'altres no ho vegin així. D'aquí a 40 anys explicarem als nostres néts que el dia 27 de setembre, Catalunya va guanyar unes eleccions en què ens vam haver d'enfrontar a les mentides, la por i les amenaces d'un estat que feia molt temps que ens anava en contra.

Hem arribat molt lluny! Més lluny que mai! El mandat democràtic que ha sortit d'aquestes eleccions és ben clar, votant a Junts pel Sí els catalans han fet que avui Catalunya s'aixequi i comenci a caminar cap endavant. També és ben cert que necessitarem el suport de la CUP per mantenir l'equilibri, però fer qualsevol altra cosa que no sigui caminar endavant seria desobeir la veu del nostre poble.

De la mateixa manera que diumenge el Pallars va ser punta de llança amb els seus resultats electorals, la bona gent del Pallars seguirem sent crucials per superar els obstacles encara anirem trobant pel camí.

Pallaresos i pallareses, ens mereixem un aplaudiment.

Carmina Castellví i Vallverdú
Rosa Amorós i Capdevila
Imma Gallardo i Barceló
Marc Miró i Grioles 
Candidats de Junts pel Sí 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació