Diumenge, 5 de maig de 2024

Hem guanyat

Redacció 28 de setembre de 2015 a les 12:01
Sí, hem guanyat i us explicaré el perquè, és molt senzill. Hem guanyat perquè 1.930.664 persones han votat SÍ a la INDEPENDÈNCIA, SÍ a la República Catalana i 1.577.498 persones han dit NO.

Del 9N a ara l'independentisme ha guanyat 130.000 vots, això és un fet, com també és un fet que l'escenari és més clar. El procés indiscutiblement està més viu que mai, té més força que mai i ja s'ha cobrat les primeres víctimes. Ha certificat la mort d'ICV i d'Unió. Això també és una evidència.

Un cop fet aquest petit anàlisi, permeteu-me que us aixequi la moral, veig algunes cares llargues, de la següent manera:

- Ningú ha dit que seria fàcil, abans del 9N anàvem per una carretera de carro plena de forats. Amb el 27S molts de nosaltres voldríem anar per una autopista de tres carrils i un gran cotxe (posem un Volkswagen, ara que està de moda), però en canvi anem per una carretera, aquest cop asfaltada i amb una furgoneta hippie de 72 cavalls.

- 72 Cavalls que piano piano van pujant el port, amb tranquil·litat, amb serenor. Van pujant amb tranquil·litat i serenor perquè estan convençuts que arribaran a dalt del cim.

- Tenim 18 mesos per arribar a dalt, carreguem benzina, arranquem amb primera i comencem a donar gas, avui mateix, que des de dalt el País es veu molt i molt bonic.

Xavier Boloix
Coordinador de l'ANC al Pallars Sobirà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació