Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

La 6a Rialp Matxicots tanca una de les seves millors edicions

Marta Riba i Nahuel Passerat, que revalida la victòria aconseguida l'any passat, vencedors en la modalitat Extrem

Redacció 21 de setembre de 2015 a les 09:26

La Rialp Matxicots es desenvolupa per paisatges espectaculars. Foto: Elena Mate


Per sisè any consecutiu Rialp ha celebrat la gran festa del trail aquest cap de setmana. Més de 900 corredors han participat en la 6a edició de la Rialp Matxicots, una cursa que compta amb quatre modalitats, tres d’elles més tècniques, la Extrem (82km), la Trail (42km), la Mitja (21km) i una modalitat popular, la Caminada (12km) que fan d'aquesta cursa de muntanya una de les millors de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Rialp juntament amb l’Associació Esportiva RialpMatxicots.

Aquesta edició es celebrava amb canvis com l’augment del terreny alpí i tècnic però conservant l’essència de les edicions anteriors i de l’origen de la cursa, unir el Montsent de Pallars i el Massís de l’Orri, passant per totes les poblacions que formen el municipi de Rialp. 

A les 5:30h de la matinada del dissabte es donava el tret de sortida de les modalitats Extrem i Trail. Els guanyadors absoluts masculins de la Extrem han estat el francès Nahuel Passerat, amb un temps d'11 hores, 49 minuts i 02 segons, Alberto Vinagre del Club Btr Pro Team amb un temps d’11 hores, 50 minuts i 27 segons i Albert Herrero del Club Dream Runners amb un temps de 12 hores, 06 minuts i 38 segons. 

En dones, Marta Riba, del Club Esquí La Pobla de Segur amb un temps de 13 hores, 49 minuts i 53 segons, Lola Brusau del Club Excursionista Uecanoia amb un temps de 15 hores, 34 minuts i 42 segons i Arce Feixas del Bescanó Corre amb un temps de 17 hores, 38 minuts y 38 segons, van ocupar les tres primeres posicions respectivament. En la categoria Trail, Jordi Gamito i Lucia Caballero van ser els primers en creuar la meta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació