Divendres, 26 d'abril de 2024

Sisco Martínez, nou president de l'EMD de Vilamitjana

Constituïda la nova junta en la qual cada vocal s'ocuparà d'uns temes concrets de l'entitat

Redacció 30 d'agost de 2015 a les 12:34

La nova Junta de Veïns de l'EMD de Vilamitjana, constituïda. Foto: Ajuntament de Tremp


Diversos regidors de l'Ajuntament de Tremp, veïns i veïnes de Vilamitjana i familiars dels membres de la nova corporació es van reunir dijous al vespre a la casa consistorial de la vila per presenciar la sessió constitutiva de la nova Junta de Veïns de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Vilamitjana, al municipi de Tremp.

En el decurs de l'acte, el nou president va mostrar el seu agraïment, d'una banda, envers els dos presidents de l'anterior legislatura, Josep Miret, difunt al mes d'abril de 2014, i Antonio J. Montoliu, per la seva empenta i saber fer al capdavant de l'entitat. I d'altra banda, a tots els veïns que van anar a votar el passat 25 de maig.

També va agraïr la tasca i el suport de l'Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i totes les institucions que reconeixen la situació i els problemes de Vilamitjana i contribueixen a millorar-los destinant-hi esforços. En aquest sentit, va fer referència a l'especificitat que requereix Vilamitjana, en ser el nucli agregat de Tremp amb major densitat de població.

En el seu discurs, Martínez també va destacar com a novetat que aquesta legislatura es repartiran les competències de l'ens entre tots els vocals i ell en coordinarà la gestió. Així, va avançar que el sr. Villanueva serà el resposable d'Obres i Manteniment; la sra. Moreno, de Cultura i Festes, i la sra. Capdevila, de Medi Ambient i Equipaments.

La Junta Electoral de Zona ha de nomenar encara un 4t membre. Així que tingui lloc aquest tràmit s'organitzarà la presa de possessió d'un nou vocal que serà l'encarregat d'Esports i Noves Tecnologies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació