Dilluns, 29 d'abril de 2024

Reaccions incomprensibles

Redacció 26 d'agost de 2015 a les 12:17
Benvolguts,

El resultat de la passada protesta per manifestar el malestar per l'estat de la nostra carretera, durant el passat concurs de gossos d'atura de Llavorsí, ha estat la reacció en forma de carta del grup CiU o CDC (ja que el document porta les dues sigles).

Ens agradaria expressar la nostra estupefacció, la de tots els veïns i veïnes de Baiasca i Arestui, en veure com reaccionen alguns polítics davant d'un acte pacífic de lliure expressió ciutadana, en el marc legal democràtic, que en cap cas va entorpir o boicotejar el transcurs del concurs de gossos d'atura.

Lluny d'això, la gent ens va donar el seu suport, recollint més de 400 signatures de recolzament a la nostra causa. Potser alguns volen desviar l'atenció del problema en sí, del fons de la qüestió, no acceptant que ells no van fer el suficient quan estaven al poder per pal·liar la lamentable situació de la nostra carretera i altres en el mateix estat, o com a mínim escoltar-nos.

Potser pensen que així ens faran callar i amagar altres realitats, com el repartiment de vicepresidències al Consell Comarcal amb nous sous, quan diuen que no tenen diners per carreteres. Vergonya els hi falta a alguns i poca sensibilitat cap als que ens toca sempre el rebre.

Tothom té dret a manifestar-se pacíficament, nens, nenes, homes, dones, i com no, polítics i qui sigui. Les formes que s'han de guardar, segons diuen, se les haurien d'aplicar ells mateixos alhora de donar exemple a qui representen, als ciutadans, i baixar-se els seus enlloc de crear-ne més.

Es veu que alguns no han paït encara els resultats de les passades eleccions, i les formes de reaccionar davant el patiment i de la lluita per defensar els drets dels seus veïns i veïnes, són més pròpies d'altres temps, i més aviat amb un regust un pèl ranci. No és podia esperar menys d'aquells que només els interessa mantenir o buscar noves poltrones polítiques.

Gràcies a aquells que ens vàreu donar suport el passat 16 d'agost al concurs de gossos d'atura de Llavorsí, i vareu veure una altra realitat, una realitat que altres es neguen a veure.

Jordi Fillet Carrera 
President EMD de Baiasca i veu dels veïns i veïnes de Baiasca i Arestui

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació