Dimecres, 15 de maig de 2024

Tavascan celebra la seva trobada transfronterera

El dissabte, 22 d’agost, es reuneixen al port muntanyenc veïns de la població catalana amb els francesos procedents d’Ustou

Redacció 19 d'agost de 2015 a les 11:17

Tavascan celebra la trobada transfronterera. Foto: Ajuntament de Lladorre


Aquest dissabte, 22 d’agost, tindrà lloc una trobada transfronterera entre els veïns de Tavascan i els de la població pròxima francesa d’Ustou. Aquesta trobada, que tindrà un caràcter lúdic i festiu, es farà en plena muntanya, al port de Tavascan, on limiten els territoris català i francès. Durant la trobada, hi haurà una degustació de productes locals típics de cada població i actuacions musicals. La sortida des del cantó català està prevista a les 8 del matí i el punt de trobada serà l’oficina d’informació de Tavascan.

Tavascan fa diversos anys que manté contactes comuns amb la població fronterera francesa d’Ustou, situada a la regió del Migdia-Pirineus, al departament de l'Arieja. Ustou té una població de més de 300 habitants i repartits entre diversos nuclis disseminats. La trobada es fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Lladorre i el d’Ustou i del Parc Natural Regional dels Pirineus Ariegesos i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació