Diumenge, 5 de maig de 2024

La Fira d'Art de Salàs obre tot el fons de la Pinacoteca per celebrar els 25 anys

L'esdeveniment repeteix el concurs d'Instagram

Aida Morales 14 d'agost de 2015 a les 18:57
La 25a edició de la Fira d'Art de Salàs ha començat aquest divendres amb una xerrada d'Oriol Armengou, de l'estudi de disseny gràfic Toormix, i un tast musical titulat "Quadres d'una exposició" de Modest Mússorgski, amb la col·laboració del Celler Vila Corona i del musicòleg Ramon Costa. No obstant això, no serà fins aquest dissabte, quan començaran els tallers, activitats i s'obrirà la fira, que se situarà a les eres de la població, i on es mostraran les diverses obres dels artistes. 

Com a novetat especial en el marc dels 25 anys, la Fira exposarà el fons complet de la Pinacoteca a la sala de l'associació de la Gent Gran i en diversos espais, serveis i empreses restauradores del municipi. A més, també s'ha editat una estampa numerada del cartell de l'edició d'enguany, que es podrà aconseguir a la taula del servei d'informació. 

Dissabte començarà amb el taller fotogràfic “Dins la càmera” que durarà tot el matí i es repetirà diumenge. A més, a partir de les 20.30 hores, hi haurà l'actuació musical d'”Asprit de vi” a l'era Pòlit. Com l'any passat, el concurs d'Instagram ocuparà bona part de diumenge. Aquest any, anirà sobre l'aplec de Sant Roc. Durant el matí, també hi haurà un taller infantil dedicat a Andy Warhol a l'era de Morlans i, de cara a la tarda, es farà l'entrega de premis. A la nit, els visitants de la fira podran gaudir d'una pel·lícula.

Podeu consultar el programa complert aquí.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació