Divendres, 26 d'abril de 2024

La Fira Internacional del Formatge torna a Escaló

L'esdeveniment es complementarà amb tallers, exposicions i concursos

Aida Morales 3 d'agost de 2015 a les 19:49

Formatges d'arreu dels Pirineus.


La segona edició de la Fira Internacional del Formatge torna a Escaló per segon any, després de l'èxit de l'any passat. Segons han informat, l'Ajuntament de la Guingueta d'Àneu i Esdeveniments 7 Vetes han dissenyat, per enguany, una fira que apunta maneres, ja que reunirà alguns dels millors productors de formatges d'arreu d'Europa per tal de compartir, tastar i conèixer la cultura formatgera a les Valls d'Àneu. 

Amb això, des d'aquest dimarts fins dijous s'ha dissenyat un esdeveniment amb el formatge com a eix conductor, però que combina tradició, cultura i gastronomia, amb activitats pels més petits, jocs, una fira de productes artesanals i la possibilitat, segons els organitzadors, de conèixer “diferents sabors, textures i aromes d'orígens molt diversos”. 

La Fira comença aquest dimarts amb un pregó a càrrec de Tomeu. A continuació, es podrà participar en un taller de munyir la cabreta, es podrà veure una exposició de lleteres i eines formatgeres, una altra exposició d'animals vius, un espectacle de màgia a càrrec del Mag Pepus i una mini disco. Algunes d'aquests activitats, com el taller i les exposicions es podran tornar a veure dimecres, quan se sumarà el concurs de munyir la cabra, amb regals pels guanyadors, una gimcana formatgera i un taller de globoflèxia. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació