Dijous, 18 d'abril de 2024

El nou conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta, visita Tremp

Durant la visita, s'ha reunit amb la comunitat de regants, que van traslladar-li les seves peticions

Redacció 1 d'agost de 2015 a les 11:52

Ciuraneta i Fabà, reunits amb membres de l'ajuntament. Foto: Jordi Uriach


El nou conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta, s'ha reunit aquest divendres a la tarda amb representants de l'Ajuntament de Tremp, en primer terme i amb representants de la comunitat de regants després, per tal d’abordar diversos temes d'interès per al territori. D’una banda ha realitzat una reunió a porta tancada amb Maria Pilar Cases, alcaldessa en funcions; Anna Ritz, regidora de promoció econòmica i Antoni Flores, regidor de recursos naturals del consistori trempolí.

En aquesta trobada s’han abordat temes pendents com per exemple el finançament de millores en la xarxa de camins, els projectes d‘aprofitament dels recursos naturals, l’estat del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec i els avanços del projecte de productes agroalimentaris de la marca 'Al teu gust'. Després, el conseller ha rebut a la sala de plens a la resta d’autoritats de la comarca i ha aprofitat per signar al llibre d’honor de l’ajuntament.

Acte seguit s’ha reunit amb la comunitat de regants i expectants de la conca de Tremp per parlar de les obres de remodelació del reg de la Conca de Tremp, però degut al mal temps no han pogut fer la visita a peu de les obres. El president de la comunitat de regants, Josep Durany, ha demanat al conseller Ciuraneta que la Generalitat fixi un calendari de fases i terminis de l’obra, que el faci complir i, sobretot, que eviti una nova aturada de les obres.
 
Per la seva banda el conseller s’ha compromès a estudiar les peticions dels regants i fent constar que és una obra molt gran i que ara és molt difícil fixar un terminis, però que farà tots els possibles.
 
Aquesta és la primera visita d’un representant de la Generalitat a Tremp des de l’inici de la nova legislatura. L’equip de govern ha valorat molt positivament aquesta trobada i espera poder avançar en tots els temes tractats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació