Dilluns, 29 d'abril de 2024
eleccions 27-s

El Jussà ja coneix els seus representants a la llista unitària

Rosa Amorós i Conrad Porté per ERC i Marc Miró per CDC han estat escollits pels seus respectius partits

Jordi Ubach 29 de juliol de 2015 a les 12:52

Les eleccions al Parlament de Catalunya seran el 27 de setembre. Foto: Parlament


Rosa Amorós i Conrad Porté per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Marc Miró per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) seran els representants del Pallars Jussà a la candidatura que formen CDC, ERC i les entitats sobiranistes de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre. Així ho han escollit els partits en les seves respectives assemblees comarcals.

Rosa Amorós, actual diputada pallaresa al Parlament de Catalunya, ha tornat a ser escollida pels militants d’ERC del Pallars Jussà com a cap de llista per la comarca perquè continuï treballant i posant la veu del Pallars i el Pirineu al Parlament de Catalunya. L'acompanyarà en la llista Conrad Porté, enginyer tècnic forestal vinculat al món de l'esport pallarès. Amorós ha posat èmfasi en la incansable tasca de defensar el Pallars i el Pirineu perquè aquest territori es faci sentir en el sí del Parlament, i obtingui les eines necessàries per continuar sent.
 

Amorós, a l'esquerra i Porté, a la dreta, amb el president comarcal d'ERC. Foto: ERC


Per CDC, l'única candidatura que va postular-se per anar a la llista i que va recollir els avals suficients entre la militància del partit va ser la de Marc Miró, regidor a l'Ajuntament de Tremp en l'anterior legislatura, que va ser escollit per unanimitat. D'aquesta manera, la militància de CDC de la comarca ha decidit que sigui aquest jove de 29 anys qui representi el Jussà a la llista unitària que concorrerà a les eleccions de la tardor.
 

Marc Miró, a la dreta, representant de CDC. Foto: CDC


Després de ser escollit, Miró ha agraït tots els suports rebuts i ha assenyalat que les seves prioritats seran les mateixes per les quals ha lluitat des de fa molt de temps, és a dir, que el procés segueixi endavant i culmini, promocionar les causes socials i associatives, i que el Pirineu tingui la visibilitat que es mereix.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació