1 de 10

El Casal dels Infants realitza un camp de treball a Tavascan

Un grup de 20 joves realitzen un treball de servei a la comunitat

per Redacció, 28 de juliol de 2015 a les 18:15 |

Els joves del camp de treball acondicionant un camí de la zona. Foto: Ajuntament de Lladorre


Un grup de 20 joves, de 16 a 20 anys, del Casal dels Infants de Barcelona, acompanyats per 5 monitors, estan participant tota aquesta setmana en un camp de treball al municipi de Lladorre. Aquest treball de servei a la comunitat (desbrossament de camins municipals, neteja de sota bosc i del patrimoni cultural i arquitectònic dels diversos pobles, etc.) s’emmarca en la línia del treball educatiu i social que el Casal desenvolupa amb joves en situació de risc.


Durant l’estada al Pallars, als joves del Casal d’Infants del Raval els acompanya un equip d’educadors, que els orienta en la seva pròpia gestió i organització de la vida al campament. Per als joves, en la majoria de casos és el primer cop que surten de l’entorn urbà, experiència molt enriquidora segons els educadors del centre.

Aquesta sinèrgia entre el municipi de Lladorre i el Casal dels Infants fa diversos anys que es perllonga amb èxit, donat l’interès d’aquests joves de fer activitats a la natura i en un marc excepcional.


El Casal es va crear a l’any 1983 al barri del Raval. Des d’aleshores, l’ànima de l’associació ha estat el voluntariat i el treball en xarxa amb la ciutadania i amb el món institucional i empresarial. En l’actualitat, s’hi troben més de 1.200 persones que sumem esforços per donar empenta els barris més vulnerables de Barcelona (Raval, i el Besòs),  Sant Adrià del Besòs (la Mina), Badalona (Sant Roc i Llefià), Santa Coloma de Gramenet i Salt, a més de tenir projectes de cooperació amb les entitats del Marroc (Tànger i Casablanca).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació