Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

La Vall Fosca acull la Copa Catalana de Pesca

Aquesta competició es recupera aquest cap de setmana després de 15 anys sense celebrar-se

Redacció 24 de juliol de 2015 a les 17:01

La Vall Fosca serà seu del català de pesca de truites amb mosca. Foto: Ajuntament La Torre de Capdella


La Vall Fosca acollirà aquest cap de setmana la Copa Catalana de Pesca de Truites amb mosca i al llançat lleuger. Es tracta d'un nou certamen esportiu, que té com a finalitat preparar els esportistes en els reglaments i tècniques de les competicions de pesca, molt diferents a les utilitzades en la pesca recreativa en general.
 
Aquesta és una de les raons per haver escollit els vedats de truita del riu Flamisell per a aquest certamen, en tractar-se d'una Reserva Genètica de Truita Autòctona, amb poblacions de l'estirp mediterrània més salvatge i desconfiada, i en un riu on les seves característiques de llera, cabal i vegetació obliguen a una pesca molt exigent i tècnica.
 
Catalunya compta aquest any 2015 amb tres Campions del Món en la més difícil i competitiva especialitat de pesca de salmònids amb mosca proclamats juntament amb la resta de la Selecció Espanyola en el 35è Campionat del Món de Salmònids a Mosca que va tenir lloc del 15 al 21 de juny de 2015 en la localitat de Jajce (Bòsnia Hercegovina).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació