Dissabte, 27 d'abril de 2024

Programació per a tots els gustos a l'Esbaiola't

La Cie. La Folle Allure estrena el seu espectacle 'Le Fabuleux Cirque' per primera vegada a l'estat espanyol | Les entrades anticipades es poden comprar fins diumenge, amb un 25% de descompte

Redacció 21 de juliol de 2015 a les 09:56

Esterri d'Àneu escalfa motors per rebre a partir de dijous l'Esbaiola't. Foto: Oriol Riart


El Festival Esbaiola't, que se celebrarà aquest proper cap de setmana del 23, 24, 25 i 26 de juliol, comptarà amb 19 companyies vingudes d'arreu i 27 espectacles programats en 9 espais diferents durant els quatre dies de la programació. Una proposta de programació molt variada i per a totes les edats.

Cal destacar que la companyia francesa La Folle Allure estrenarà a l'estat espanyol l'espectacle 'Le Fabuleux Cirque”, un espectacle de circ de gran destresa tècnica i molta tendresa interpretativa. També cal mencionar les companyies estrangeres Acrobarouf de Bèlgica, que farà una gira per tot Catalunya amb el vertiginós espectacle 'Scratch!', i la cia. Chabatz d’Entrar amb el consolidat espectacle 'Mobile' a cavall entre el teatre d'objectes i el circ contemporani.

Fer una programació d’arts escèniques de qualitat i acostar el teatre a les Valls d’Àneu és un dels objectius del festival, que també comptarà amb la participació de grups del territori. Enguany, el festival ha apostat per potenciar la venda d’entrades anticipades, de tal manera que si es realitza la compra online a través del web del festival, es poden adquirir un 25% més barates que a taquilla. La venda anticipada s’acaba aquest diumenge 19 de juliol.

Els preus de les entrades van dels 3€ als 6€, que en venda anticipada és dels 2’25€ als 4’5€. Els nens de menys de 3 anys tenen l'entrada gratuïta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació