Diumenge, 26 de maig de 2024

Constante Aranda, elegit president del Consell Comarcal del Jussà

Substitueix el també convergent Joan Ubach gràcies als vots de CiU i ERC

Redacció 8 de juliol de 2015 a les 17:12

Constante Aranda, tercer per l'esquerra, amb la resta de consellers. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà


El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha celebrat avui el ple de constitució del nou consell en què s'ha elegit Constante Aranda com a nou president de l'organisme en substitució de Joan Ubach, que actualment ocupa el càrrec d'alcalde de Tremp i que dissabte serà nomenat diputat provincial a la Diputació de Lleida. Aranda, que també ocupa el càrrec d’alcalde d’Isona i Conca Dellà, ha estat escollit amb els 14 vots favorables dels 9 consellers de CiU i els 5 d’ERC i les cinc abstencions dels representants del PSC.


En el seu discurs d’investidura, el nou president del Consell del Pallars Jussà, ha volgut marcar una línia continuista respecte la tasca engegada pel govern anterior, si bé també ha expressat la seva intenció de generar nous reptes de futur amb l’objectiu de "posar la comarca del Pallars Jussà en un lloc punter entre les comarques del Pirineu".

Aranda també ha expressat la seva intenció de posar-se a treballar immediatament. Així doncs, demà mateix es nomenaran les dues vicepresidències que tindrà el govern, la primera per a Maria Pilar Cases, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tremp i una altra per a Martí Cardona, alcalde de Conca de Dalt. Igualment, s'ha compromès a tenir totalment definit el cartipàs comarcal en el termini de 15 dies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació