Dimecres, 24 d'abril de 2024

Tremp ja té definit el nou govern municipal

La nova organització inclou quatre àrees i es crea la Comissió d'Impuls de la Participació Ciutadana i de la Transparència

Redacció 7 de juliol de 2015 a les 14:00

Joan Ubach va estrenar càrrec durant el ple de cartipàs d'aquest dilluns. Foto: Jordi Ubach


Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc el primer ple de l'Ajuntament de Tremp de la legislatura 2015-2019, amb els quatre punts relatius al cartipàs. El funcionament del nou ajuntament s'organitzarà en quatre àrees de gestió: Administració, Desenvolupament, Cultura i Serveis Personals, cadascuna de les quals dirigirà un dels tinents d'alcalde nomenats, M. Pilar Cases, Anna Ritz, Jordi Bolado i Antoni Flores.

Aquesta sessió també va servir per establir les assistències, retribucions i indemnitzacions als membres de la corporació. D'una banda es van determinar les quanties per assistir a les diferents sessions (la percepció de les quals és compatible amb l'exercici d'altres activitats) i de l'altra, va quedar aprovada l'assignació per al quart tinent d'alcalde que desenvoluparà la seva tasca amb dedicació exclusiva.

En el decurs de la sessió es van aprovar també els representats a diferents òrgans externs i van quedar establerts els horaris de les sessions i normes de funcionament del Ple, Junta de Govern i altres. A més dels òrgans previstos per Llei, s'ha creat la nova Comissió per a l'Impuls de la Participació Ciutadana i la Transparència, que estarà formada per la regidora delegada en matèria de Participació i els regidors de Comunicació, Igualtat i Cohesió Social, i serà un ens de consulta, debat i coordinació.
 
Cal destacar la voluntat de l'equip de govern d'acostar la política a la ciutadania. Per aquest motiu, s'ha canviat l'horari dels plens que d'ara en endavant es convocaran un cop al mes en horari de tarda, a les 20h, per fer-los més accessibles a tothom.

Retribucions per assistir als diferents òrgans

Ple - 100€
Comissió de Govern - 100€
Junta de Govern Local - 230€
Comissió per a l'Impuls de la Participació i la Transparència - 230€
Altres òrgans col·legiats de la corporació - 40€

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació