Dimarts, 30 d'abril de 2024

Rull defensa a Tremp el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27S

El convergent Josep Rull ha visitat Tremp aquest divendres en la sessió 'Benvinguts al futur'

Redacció 29 de juny de 2015 a les 10:09

Sessió 'Benvinguts al futur' a l'Epicentre de Tremp. Foto: CDC


El coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Rull, ha participat aquest passat divendres en la sessió 'Benvinguts al Futur' que ha tingut lloc a Tremp i en què ha assistit una vuitantena de persones de les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça. Aquestes jornades tenen per objectiu arribar a tots els racons del país i escoltar els militants, simpatitzants de CDC i tots els ciutadans per reforçar el projecte d’estat propi.

Amb aquesta finalitat, en la jornada de treball de Tremp s’han recollit "aquelles propostes que hem d’explicar als pallaresos i ribagorçans per guanyar les eleccions del proper dia 27, perquè el país, i no cap partit, necessita guanyar aquestes eleccions", ha afirmat Rull. Ha incidit en què que l’objectiu de les eleccions del proper dia 27 de setembre és que siguin un plebiscit "per això, hem d'omplir-les de contingut i aquestes accions que estem duent a terme per tot el territori hi contribueixen".

Per la seva banda, el president de CDC a l’Alt Pirineu, Albert Alins, ha destacat que "els pirinencs, com tots els catalans, han de voler millorar el benestar dels seus, dels ciutadans, i l’eina més adequada que nosaltres proposem és la independència".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació