Divendres, 19 d'abril de 2024

Un treball sobre l'acadèmia de Zamora guanya el 2n premi «M. Manuela (Mané) González-Quirós»

El premi està ideat i creat pel General de Brigada i fill adoptiu de Tremp, Emilio Fernández Maldonado

Redacció 22 de juny de 2015 a les 10:49

L'acte d'entrega del premi va tenir lloc a l'Ajuntament de Talarn. Foto: Sargenteria


Rafael de la Torre Casaponsa, amb el treball 'La Acadèmia especial de sargentos de Zamora (1885-1890). Una oportunidad perdida', ha estat el guanyador del 2n premi 'In memoriam M. Manuela (Mané) González-Quirós', un certamen ideat i creat pel General de Brigada i fill adoptiu de Tremp, Emilio Fernández Maldonado, en memòria a la seva esposa, que va morir el gener del 2013. El premi està dotat amb 5.000 euros, un diploma i una 'alabarda', i hi poden participar els militars de carrera de categoria suboficial o bé oficial procedent de suboficial.

L'acte d'entrega del premi va tenir lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Talarn, un acte presidit per Emilio Fernández Maldonado; el Coronel de l’AGBS, José Andrés Luján Baselga; el vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda; la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tremp, Maria Pilar Cases; l'alcalde de Talarn, Lluís Oliva; i la Regidora de Cultura de Talarn, la Inés Moré.

El premi té com a objectiu posar en valor elements relacionats amb diferents aspectes de la carrera de suboficial de l'exèrcit de terra de tots els temps, el seu estatus professional, formació o història.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació