Dijous, 25 d'abril de 2024

Unes 30 botigues competeixen al Concurs d'Aparadors del FeMAP

Establiments de Tremp, Sort i la Pobla de Segur s'enfronten als de Berga, Andorra la Vella i la Seu d'Urgell, entre d'altres

Redacció 16 de juny de 2015 a les 17:42
Les inscripcions del Concurs d'Aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) s'ha tancat amb una trentena d'establiments inscrits, de bona part dels municipis que composen l'esdeveniment. Segons ha informat l'organització, la major part provenen de Bagà, la Pobla de Segur, Tremp i la Seu d'Urgell, tot i que també n'hi ha de Berga, Andorra la Vella, el Pont de Suert i Sort. 

Tots aquests competiran amb aparadors originals i elaborats que, durant tot el mes de juliol, seran visibles per a tothom i estaran avaluats per un jurat. Aquest serà el que, d'entre tots, decidirà qui s'endú el primer premi de 600 euros i el segon de 300. A part d'aquests, els comerciants també tenen l'opció de guanyar una cistella de productes del Pirineu, si pengen una fotografia del seu aparador al Facebook. El guanyador d'aquest premi serà el que obtingui més 'm'agrades' d'entre tots els que hi participin. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Cultura, aparadors, FeMAP, música
Participació