Dimarts, 7 de maig de 2024

Jornada «Sabem vendre des dels museus?» a l'Ecomuseu

Es pretén crear un espai de reflexió i debat entre professionals i millorar l'eficàcia en la promoció, presentació i comercialització dels productes de proximitat

Redacció 16 de juny de 2015 a les 10:31

Fragment del cartell promocional de la jornada. Foto: Ecomuseu


Aquest dimecres i dijous 17 i 18 de juny tindrà lloc a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu la Jornada 'Sabem Vendre des dels museus? La comercialització de producte local des dels museus i equipaments patrimonials', com a formació i cloenda dins del programa europeu Patrim (POCTEFA) en el que l'Ecomuseu participa. 

Molts museus i equipaments patrimonials han apostat aquests darrers anys per convertir-se en promotors i comercialitzadors del producte local i de proximitat. Més enllà de buscar una nova font d'ingressos que complementi el pressupost de la institució, en molts casos aquest interès també respon a una clara voluntat d'ajudar el comerç local i participar més activament en el desenvolupament econòmic del territori.

Aquestes jornades pretenen crear un espai de reflexió i debat entre professionals tant del món del patrimoni com del desenvolupament local i, també, millorar l'eficàcia en la promoció, presentació i comercialització dels productes de proximitat. A les jornades hi participarà el consultor en màrqueting i professor de la Universitat de Lleida, Xavier Roca, que parlarà sobre les tendències i les oportunitats del consumidor actual.

També impartirà una xerrada la experta en comunicació visual, Paloma Guerra, el director d'ARTimetria, Antoni Laporte, o el conservador del Museu Molí Paperer de Capellades, Ton Lloret, que explicarà la seva experiència al front de l'equipament pel que fa al disseny, la creació i la comercialització de productes propis.

Les jornades són gratuïtes i per participar-hi cal enviar un correu electrònic amb el vostre nom, cognoms, telèfon, adreça de correu electrònic i entitat a què pertanyeu a jtugues@ecomuseu.com o trucar al 973 626436. Hi han places limitades.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació