Dissabte, 20 d'abril de 2024

Periodistes holandesos s'interessen pel turisme actiu del Pallars

Un grup de 4 periodistes del mitjà 'Tracks & Trails' es troba gravant diversos reportatges a les comarques pallareses

Redacció 16 de juny de 2015 a les 09:33

Els periodistes, ahir, al congost de Mont-rebei. Foto: Patronat de Turisme


Un total de 4 periodistes internacionals que treballen per un important mitjà de comunicació dels Països Baixos especialitzat en l’oferta de turisme actiu es troben de visita fins dimecres a les comarques del Pallars Jussà, l’Alta Ribagorça, la Noguera i el Pallars Sobirà per elaborar diversos reportatges i mostrar l’oferta turística d'aquestes comarques al seu públic.

Aquest viatge ha estat organitzat per l’Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i les respectives oficines de turisme de les zones que visiten. Els periodistes pertanyen al grup holandès de comunicació Tracks & Trails, grup de comunicació que disposa d'un canal de televisió, una plataforma de comunicació on-line i una revista especialitzada en turisme actiu que té com a partners, entre d’altres, les federacions de senderisme, mountain bike, escalada i esports de muntanya dels Països Baixos.

Els 4 periodistes estan recorrent diferents indrets turístics de la Noguera, el Pallars Jussà, la Vall de Boí, a l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà. Aquest dilluns al matí han practicat senderisme pel Congost de Mont-rebei, i a la tarda han viatjat fins a la Vall de Boí on han fet una visita al romànic Patrimoni de la Humanitat. Aquest matí es troben de visita al Parc Nacional d‘Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A la tarda es desplaçaran fins a la comarca del Pallars Sobirà, on faran un breu recorregut pel Parc Natural de l’Alt Pirineu. Finalment demà dimecres gaudiran d’un descens amb ràfting per les aigües del riu Noguera Pallaresa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació