Dimecres, 24 d'abril de 2024

La Pobla de Segur i Conca de Dalt acullen una prova del Campionat de Catalunya de trial

Fins a 31 pilots van competir en les diferents categories

Redacció 3 de juny de 2015 a les 18:01

La prova va donar imatges tan espectaculars com aquesta. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur

El passat diumenge va tenir lloc als voltants de La Pobla de Segur i dins el terme municipal de Conca de Dalt una prova del Campionat de Catalunya de trial. Hi van assistir un total de 31 pilots de diferents indrets, tant catalans com provinents de França, Saragossa o Andorra. El trial constava de 10 quilòmetres de recorregut i 10 zones, de les quals els participants van quedar molt satisfets.

A la prova hi va assistir un membre de la Federació Catalana de Motociclisme, per tal de supervisar la prova i comprovar in situ la bona feina que s'ha estat desenvolupant en aquesta prova, que ha estat organitzada per Moto Sport Pallars, l'Ajuntament de la Pobla de Segur i l'Ajuntament de Conca de Dalt.