Dissabte, 20 d'abril de 2024
ENQUESTA

Quin govern voldries per a Tremp i Sort?

Pallars Digital obre una enquesta entre els seus lectors per copsar les sensacions davant les negociacions per l'alcaldia de les dos capitals de comarca

Redacció 26 de maig de 2015 a les 19:56

Un cop passades les eleccions municipals i amb els resultats païts i analitzats, molts municipis pallaresos ja tenen l'alcaldia confirmada, ja sigui perquè només s'ha presentat una llista o bé perquè una d'elles ha aconseguit la majoria absoluta. En altres municipis, com és el cas de les dos capitals de comarca, el futur és incert, com a màxim, fins el proper 13 de juny.

És per aquest motiu que Pallars Digital ha obert entre els seus lectors una enquesta per conèixer quines són les sensacions de la població davant els possibles pactes postelectorals per formar govern tant a Tremp com a Sort.

Tant en l'enquesta de Sort com en la de Tremp, es proposen tres respostes, segons les possibilitats reals de pacte. En el cas de Tremp, el pacte 'Compromís per Tremp+ERC', l'acord 'CiU+ERC' o l'anomenada 'sociovergència'. A Sort, el pacte 'CiU+CUP', l'entesa 'Fem Municipi+CUP' o l'acord 'CiU+Fem Municipi'. Si teniu alguna altra possibilitat, podeu afegir-la als comentaris de la pròpia enquesta. 
 

ENQUESTA: Quin govern voldries per a Tremp?

ENQUESTA: Quin govern voldries per a Sort?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació