Diumenge, 28 d'abril de 2024
esports

Polèmica a Tremp per l'estat del camp de futbol Pedrasanta

El CF Tremp denuncia el mal estat de les instal·lacions, de titularitat municipal | L'alcalde Orrit hi veu una clara intencionalitat electoral i anima el seu president a "gestionar bé el club"

Jordi Ubach 20 de maig de 2015 a les 13:46

Estat actual de les cadires de la grada del Pedrasanta de Tremp. Foto: CF Tremp


El Club de Futbol Tremp ha denunciat les deficiències que presenta el camp de futbol Pedrasanta, de titularitat municipal, unes afectacions que segons el president de l'entitat, Josep Maria Farré, són a causa de "la falta de manteniment per part de l'ajuntament". Entre aquestes deficiències, segons el Club, hi ha filtracions d'aigua als vestidors i als lavabos, la llitera de massatges destrossada, dutxes que no funcionen, cadires de la grada en molt mal estat i rajoles trencades a la zona del bar. A més, el CF Tremp demana la instal·lació de gespa artificial.

Per la seva banda, el regidor d'Esports de la localitat, Miquel Farré, ha explicat en declaracions a aquest diari que les deficiències "s'han anat arreglant, tot i que és veritat que encara en queda alguna". A més, ha afegit que Tremp pot presumir de tenir "el millor camp de gespa natural de la província" i que l'ajuntament "no pot assumir, avui en dia, una despesa de més de 200.000 euros per posar gespa artificial". Miquel Farré ha lamentat el moment en què s'han fet aquestes denúncies per part del CF Tremp, a falta de quatre dies per les eleccions municipals.

Molt més contundent s'ha mostrat l'alcalde, Víctor Orrit, que en declaracions al diari Segre, ha assegurat que aquesta denuncia no és casual i ha acusat el president del Club de treure aquest tema ara per una estratègia "purament electoral" i perquè "és el marit de la candidata d'ERC". Orrit, a més, ha afegit que a Josep Maria Farré "més li valdria gestionar bé el club perquè estem a punt de perdre la categoria".

Roda de premsa d'ERC

Arran d'aquest conflicte, el grup municipal d'ERC a Tremp farà aquesta tarda a les 19h la roda de premsa de campanya al camp de futbol Pedrasanta, un acte que estava previst inicialment al pont de Sant Jaume.

Cal recordar que el CF Tremp i el consistori trempolí ja van tenir una picabaralla l'octubre del 2013 després que el consistori retirés una estelada que onejava al camp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació