Dissabte, 20 d'abril de 2024

Unes 200 persones es reuneixen a la 1a Matinal Country de Tremp

Aficionats a aquest ball vinguts d'arreu de Catalunya converteixen aquesta primera trobada en un èxit | L'organització espera repetir l'any que ve i augmentar la participació

Jordi Ubach 2 de maig de 2015 a les 13:00

Uns 200 aficionats al country es van citar a la Plaça Capdevila. Foto: Jordi Ubach


La capital del Pallars Jussà ha reunit aquest divendres al matí unes 200 persones en la que ha estat la 1a Matinal Country de Tremp, organitzada per l'associació de dones Rosa d'Abril i el grup de ball Country Pallars de Tremp. La plaça Capdevila va ser la seu de la trobada, on aficionats a aquest ball arribats d'arreu de Catalunya van gaudir d'una de les seves aficions.

Com a representants pallaresos, la trobada va comptar amb la participació de Country Dellà, d'Isona, i el grup Country Pallars. Els participants van poder ballar fins a 60 cançons durant quatre hores. La trobada va comptar amb dos instructors que van ensenyar dos balls diferents durant el matí. Un cop finalitzada la Matinal, es va celebrar un dinar popular al restaurant Segle XX, on hi van assistir 140 persones.

L'organització espera repetir l'any que ve amb l'experiència, que qualifica "d'èxit absolut", i espera que l'any que ve se superi fins i tot la participació d'enguany. Aquesta 1a Matinal Country de Tremp s'afegeix a les trobades que ja es venen celebrant a Isona des de l'any 2011. Una afició, la del country, que ha anat guanyant adeptes en els últims anys a les nostres comarques. 

La propera cita, el 7 de juny, en la 5a Trobada Country d'Isona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació