Divendres, 19 d'abril de 2024

L'ANC del Pallars Sobirà inaugura el nou local social ubicat a Sort

L'acte va servir per iniciar la recollida de signatures de la campanya global 'Ajuntaments per la independència' al Pallars Sobirà | Al Pallars Jussà la campanya s'inicia el 2 de maig

Redacció 24 d'abril de 2015 a les 10:24

Socis i sòcies de l'ANC al nou local de obert a Sort. Foto: ANC Pallars Sobirà


La territorial de l'Assemblea Nacional Catalana al Pallars Sobirà ha inaugurat aquest dijous al vespre, coincidint amb la diada de Sant Jordi, la nova seu social de l'ANC a la comarca, situada al carrer Major 41 de Sort. Hi van assistir una setantena de persones, entre les quals, diferents alcaldes de la comarca que es van adherir a la campanya 'Ajuntaments per la independència', una proposta per aconseguir que el màxim número de candidatures a les eleccions municipals assumeixin el compromís de l’ANC.

L'acte va servir per iniciar la campanya de recollida de signatures de compromís que, segons explica el coordinador territorial de l'ANC al Pallars Sobirà, Xavi Boloix, s'espera tenir al complet a mitjans de la setmana que ve. L'Assemblea va convidar en aquest acte a tots els alcaldes de la comarca, així com als diferents alcaldables. 

El local social estarà obert tots els dimarts al matí, coincidint amb el dia de mercat a la població, i s'està estudiant obrir més dies en un futur. "És un local obert a tothom per parlar de país", explica Boloix. El 2 de maig està previst que comencin les signatures d'adhesió a la campanya 'Ajuntaments per la independència' al Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació