16 d'abril de 2024

Medalla de bronze per la Ratafia dels Raiers l’Spirits Challenge

Redacció 20 d'abril de 2015 a les 12:23

La Ratafia dels Raiers Reserva, novament premiada. Foto: Licors Portet


L'empresa licorera de la Pobla de Segur, Licors Portet, ha obtingut un nou reconeixement gràcies a la seva emblemàtica Ratafia dels Raiers. Ha estat en el concurs internacional Spirits Challenge, que es celebra anualment a Anglaterra, on la Ratafia dels Raiers Reserva ha obtingut una medalla de bronze. 

Aquest guardó se suma a les tres medalles anteriors obtingudes per aquesta ratafia 'premium': la Gran Medalla d’Or del Catavinum World Wines & Spirits Competition de Gasteiz i les dues Medalles d’Or, la del 2011 al Concours Mondial de Bruxelles, i la del Catavinum 2014.

El mercat anglès fa un reconeixement a aquesta beguda tan catalana, sorgida de la saviesa popular i de la tradició de les cases de pagès de la Catalunya rural i lligada a la tradició del solstici d’estiu i de la nit màgica de Sant Joan, en que és costum sortir a collir les herbes aromàtiques.

La Ratafia dels Raiers Reserva, única ratafia que ha obtingut una Gran Medalla d’Or en un concurs internacional, manté doncs el seu nivell al graó més alt de les ratafies que s’elaboren i es comercialitzen a Catalunya.

D’aquest licor tan especial, se n’elaboren tan sols 400 litres cada any, que es deixen reposar en bóta de fusta durant 21 llunes. Passat aquest temps s’envasa en botelles de vidre de 70 cl. i de 35 cl. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació