Dimarts, 30 d'abril de 2024

«El foraster» de TV3 visita Llavorsí

Quim Masferrer i el seu equip van gravar el monòleg dins la central hidroelèctrica | El programa s'emetrà a partir de les 22:30h

Redacció 23 de març de 2015 a les 09:39

 


Aquesta setmana, 'El Foraster' de TV3 pujarà al poble de Llavorsí, des d'on per primer cop, farà el monòleg dins d'una muntanya, amb 300 metres de roca per sobre. Serà una experiència única, no només per al Quim Masferrer, sinó també per a la majoria de veïns de Llavorsí, que, per primer cop, entraran dins de la caverna on hi ha la central hidroelèctrica del poble.

Aquesta no serà l'única experiència singular: a Llavorsí, el foraster acompanyarà la brigada de l'ós a buscar ossos, xollarà una ovella i domarà cavalls salvatges. I de tant anar amunt i avall, el foraster haurà de ser rescatat pels bombers de Llavorsí. Sort que els nens del poble li van fer una classe de pallarès bàsic per moure's per la zona.

Quim Masferrer és 'El Foraster', un monologuista ambulant que recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels poblets de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg davant de tots els veïns, un monòleg personalitzat, fet a mida de cada poble i dels seus habitants.

El programa de TV3 ja ha xafat territori pallarès en altres dos ocasions. La primera vegada va ser la temporada passada, quan Masferrer va visitar la Vall Fosca. Aquesta temporada ha estat a Salàs de Pallars. Podeu veure els anteriors passos de Quim Masferrer i el seu equip pel Pallars a continuació:


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació