Diumenge, 28 d'abril de 2024
MUNICIPALS 2015

La CUP presentarà candidatura a l'Ajuntament de Sort

La formació ha engegat un procés de participació ciutadana online per confeccionar el programa electoral

Jordi Ubach 24 de març de 2015 a les 11:30

Acte de la CUP el passat novembre a Sort amb Quim Arrufat. Foto: CUP-Sort


L'assemblea local de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sort ha anunciat que presentarà llista a l'Ajuntament de Sort per les properes eleccions municipals del 24 de maig, amb la incògnita del candidat, que es donarà a conèixer en els propers dies. Segons asseguren fonts de la formació, la candidatura aspira a guanyar les eleccions "com qualsevol altre grup municipal", tot i que són conscients que són encara una formació "nova".

La CUP-Sort manifesta que l'objectiu va més enllà de sumar vots i regidors. "El simple fet d'haver arribat al grau de solidesa de l'assemblea com per a presentar-nos a les properes eleccions ja és una gran victòria per nosaltres", asseguren fonts d'una agrupació que es veu capaç d'afrontar els futurs escenaris del municipi treballant des del carrer i fent de la CUP un instrument de pressió.

La formació es defineix com una candidatura popular d'esquerres que defensa "una altra manera de fer política" on la transparència i la participació siguin "d'una vegada per totes intrínseques als nostres consistoris i no un eslògan que les formacions recorden cada 4 anys". Per aquest motiu, enfortir l'assemblea i els diferents grups de treball que la conformen estan entre els objectius de la CUP-Sort un cop passades les eleccions.

Procés de participació ciutadana

Per fer possible la seva candidatura a Sort i per fomentar la participació dels veïns i veïnes del municipi, la Candidatura d'Unitat Popular ha confeccionat un procés participatiu online, a través d'un formulari, per tal de teixir el programa electoral amb el qual es presentarà als comicis. Amb els resultats que se n'obtinguin es redactarà un pla d'acció municipal que tindrà en compte "el que pensa i demana la gent".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació