Dijous, 2 de maig de 2024

Unió de Pagesos organitza al Pallars xerrades sobre la nova PAC

La xerrada 'La PAC per a la pagesia. No per als absentistes!' tindrà lloc avui a Tremp i el proper 24 de març a Sort

Redacció 17 de març de 2015 a les 09:58

Cartell promocional de la campanya iniciada per Unió de Pagesos. Foto: Unió de Pagesos


Unió de Pagesos organitza per aquest vespre a Tremp una xerrada sobre els canvis que comportarà l’aplicació de la nova Política Agrària Comuna (PAC), a càrrec de Josep Carles Vicente, responsable d’organització del sindicat. Serà a partir de les 19:30h al Centre Cívic Tarraquet de la capital del Pallars Jussà. El pròxim 24 de març el sindicat també organitza una xerrada sobre la mateixa qüestió a a Sort.
 
Aquests actes formen part de la campanya endegada pel sindicat amb el nom de 'La PAC per a la pagesia. No per als absentistes!'. Es tracta d’una campanya d’adhesions a la denúncia que ha presentat Unió de Pagesos davant la Comissió Europea pel model d’aplicació de la nova PAC a Espanya, que suposarà retallades il·legals de fins a 41,5 milions d’euros anuals a Catalunya i discriminacions greus.

La campanya consta de xerrades arreu del territori, a més de butlletins electrònics divulgatius i impresos disponibles a totes les oficines d’Unió de Pagesos per tal de donar a conèixer l’abast de les afectacions de les actuacions contràries a la normativa de la UE del Govern d’Espanya en l’aplicació de la nova PAC 2015-2020, i perquè tothom que vulgui pugui signar la seva adhesió a la denúncia i traslladar-la a la Comissió Europea.
 
El sindicat ja va lliurar el passat 12 de març les primeres 1.765 signatures d’adhesió a la campanya al director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació