Diumenge, 5 de maig de 2024
ESPORTS

Èxit de participació a la 33a Olimpíada Flamicell amb 1.200 atletes

El Mater Salvatoris de Lleida s'emporta el títol per equips de la clàssica prova d'atletisme escolar de la Pobla de Segur

Redacció 16 de març de 2015 a les 10:19

El camp de futbol de la Pobla de Segur va acollir la competició. Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà


Un total de 1.200 atletes provinents de diferents punts de la geografia catalana han participat aquest dissabte a la 33a Olimpíada Flamicell, la mítica prova d'atletisme escolar de la Pobla de Segur, disputada com cada any al camp de futbol. L'encarregat d'encendre el pebeter i inaugurar la competició ha estat aquest any el ciclista de Lleida i medallista olímpic Sergi Escobar. 

En el resultat final per equips trobem al Mater Salvatoris amb 456 punts, seguit del Col.legi Santa Anna (286 punts) i com a tercer classificat l’Institut de La Pobla de Segur (268 punts). Per categories, les victòries han estat per l'Escola Els Raiers de la Pobla de Segur (aleví), el Lleida Unió Atlètica (infantil) i el Col·legi Mater Salvatoris de Lleida (cadet). 

Cal destacar tres marques dins el rànquing de la pròpia Olimpíada: la aconseguida per Dani Delgado (Mater Salvatoris) en salt d'alçada infantil, amb una marca d'1,65 metres; la de Pablo Oliver (Col·legi Santa Anna) en llançament de pes aleví, amb un registre de 8,92 metres; i la de Bartolomiej Wiergowski (Mater Salvatoris) en llançament de pes infantil, amb una marca de 10,49 metres.
 

El ciclista Sergi Escobar va ser l'encarregat d'encendre el pebeter. Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà


Com és habitual, a l'Olimpíada Flamicell també hi tenen lloc les proves de miniatletisme no competitives, on els nens i nens de les categories prebenjamí i benjamí prenen el primer contacte amb les diferents disciplines de l'atletisme. A banda, s'han organitzat activitats lúdico-esportives per a tots els assistents amb inflables, futbol, korfball, bicicletes BTT i altres.

També s’ha recollit material esportiu (nou i seminou) dins la campanya 'Esportista solidari', que serà entregat a diferents ONG’s pel seu enviament als nens i nenes que més ho necessiten.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació