Divendres, 26 d'abril de 2024

Pallars Digital frega les 1.000 visites al dia el mes de febrer

Un mes després d'estrenar nova etapa amb Nació Digital, el diari de les comarques pallareses ha augmentat significativament les seves visites | Pallars Digital ha passat en un mes de 679 a 998 visites/dia

Redacció 9 de març de 2015 a les 12:28

Les visites s'han disparat a Pallars Digital arran de l'entrada a Nació Digital. Foto: Pallars Digital


Pallars Digital continua en la seva línia ascendent i consolidant-se dia rere dia com el mitjà de referència dels pallaresos i pallareses. Des que el diari va entrar a formar part del Grup Nació Digital, el passat 2 de febrer, el nombre de visitants del diari s'ha disparat de manera espectacular, arribant gairebé al miler de visites al dia, un nou màxim històric.

El diari ha registrat aquest mes de febrer una mitjana de 998 visites al dia, 319 més que les que es van produir durant mes de gener, que van ser de 679, una xifra similar a la mitjana de tot l'any 2014. Aquest és, de llarg, el màxim històric mai registrat des de la fundació del diari, el maig de 2013. En total, s'han registrat aquest mes de febrer 28.965 visites.

Des de Pallars Digital volem agrair la confiança a lectors i anunciants, com també a tots els col·laboradors, per confiar en la feina que fem. Les xifres ens esperonen més a treballar per oferir una qualitat òptima en la informació i una visió de les diferents realitats de les comarques del Pallars. 

Una nova etapa a Nació Digital

El passat 2 de febrer, Pallars Digital va iniciar un nou camí al costat de Nació Digital, un dels diaris digitals de referència del país. El diari complirà aquest mes de maig el seu segon aniversari oferint la informació de les comarques pallareses.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació