Divendres, 19 d'abril de 2024
ESPORTS

Laia Resa es proclama campiona d'Espanya de cros per equips

Berta Cabanas aconsegueix el bronze al Campionat de Catalunya juvenil indoor en 1.500 metres

Redacció 2 de març de 2015 a les 10:24

Laia Resa, tercera per l'esquerra, amb les companyes d'equip del CA Igualada. Foto: Quim Erta


L'atletisme pallarès està d'enhorabona. La corredora trempolina, Laia Resa, ha aconseguit aquest diumenge a Càceres el campionat d’Espanya de cros per equips en categoria cadet formant part de l’equip del CA Igualada. Resa i les seves companyes arribaven a la ciutat extremenya després de guanyar el Campionat de Catalunya cadet per equips.

Tot i que l'atleta pallaresa no està passant pel seu millor moment a causa dels problemes de creixement que arrossega, Laia Resa es va mostrar molt sòlida, i més tenint en compte que és cadet de primer any. El seu entrenador, Quim Erta, ha explicat en declaracions a aquest diari estar "encantat" pel resultat i sobretot per la corredora. Segons Erta aquest triomf li aportarà un plus de motivació per afrontar les properes curses.

Berta Cabanas, bronze català

La corredora de Claverol, Berta Cabanas (FCB), també ha obtingut un resultat meritòri aquest cap de setmana, amb un bronze al Campionat de Catalunya juvenil indoor en 1.500 metres llisos. Cabanas va completar la cursa en 4:53:13, una grandíssima marca que li dóna el bitllet per accedir al Campionat d'Espanya Juvenil indoor, que es disputarà a Sant Sebastià els propers dies 14 i 15 de març.

Quim Erta també és l'entrenador de la Berta. Erta explica que Cabanas té "més pressió", ja que corre en una categoria exigent com és la juvenil, i s'ha mostrat també molt satisfet i content pel resultat de l'atleta pallaresa.
 

Berta Cabanas, bronze al català juvenil. Foto: Quim Erta

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació