Divendres, 17 de maig de 2024

​Teatre en anglès per a més de 1.000 alumnes del Jussà

Aquest cicle de teatre anual inicia el 13è Pla Comarcal JussàEducació

Redacció 25 de febrer de 2015 a les 11:14

La Lira va acollir les representacions de Tremp. Foto: Ensenyament


Un miler d'alumnes dels 9 centres de primària i secundària de tota la comarca (de 3r de primària fins a 2n de Batxillerat, FP, Escola d'Adults i EOI) van gaudir divendres passat d'un seguit de quatre representacions teatrals en anglès distribuïdes per nivells. El teatre en anglès és una activitat anual, des de fa 13 anys, que permet a l'alumnat treballar les habilitats lingüístiques en anglès a partir de la posada en escena de l'obra i del material didàctic complementari que l’acompanya i que es treballa prèviament a l'aula.

Aquesta activitat, que s’inclou dins del Pla Comarcal JussàEducació, té un cost de 3.000 euros costejats pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’aportació de 2 euros per part dels alumnes de la comarca. S’ha realitzat a l’espai cultural La Lira de Tremp i a la sala polivalent de l’Escola Els Raiers de la Pobla de Segur.

El Pla Comarcal JussàEducació va ser creat l'any 2002 per promoure el coneixement del patrimoni local entre els centres educatius. Està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics (Departament d’Ensenyament), el Consell Comarcal i el Servei Comarcal de Català Comarcal (Consorci per a la Normalització Lingüística) i compta amb la participació d’una trentena d’organismes i institucions entre les quals destaquen 7 ajuntaments de la comarca, a través d’equipaments com biblioteques, telecentres, oficines de turisme, arxius, museus o centres d’interpretació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació