Divendres, 26 d'abril de 2024
ESPORTS

Empat lluitat del Futbol Sala Tremp davant el FS Solsona (4-4)

La setmana que ve l'equip rep el cuer amb l'obligació de guanyar per seguir somniant amb la permanència

Redacció 24 de febrer de 2015 a les 11:30

El FS Solsona no va posar les coses fàcils als trempolins. Foto: FS Solsona

El Futbol Sala Tremp va empatar a 4 el dissabte al Joncar davant la visita del FS Solsona, en un partit avançat, corresponent a la jornada 16 de competició. Es van avançar els visitants al minut 3 gràcies a una jornada desafortunada en que Arneu Erta es va introduir la pilota a la seva pròpia porteria. A la jugada següent, Sekou tornava a empatar el matx.

Al minut 10 es tornava a avançar el Solsona gràcies a un gol de Magin. Al cap de 4 minuts, va ser en aquesta ocasió l'equip rival qui es va anotar un gol en pròpia porta per deixar el partit en 2-2, just abans que Hubert deixés el marcador amb el 3-2 abans d'arribar al descans.

A la represa el Solsona va sortir a donar la volta al marcador i ho va aconseguir ben aviat, gràcies a dos gols de Moreno i Altarriba al minut 23 (3-4). El partit entrava en aquest moment en una fase d'anades i vingudes que no es materialitzaven en gol. Finalment, Arnau Erta solucionava l'error del gol a pròpia porta amb una nova diana, la de l'empat a 4 definitiu, al minut 33. Els dos equips van intentar sense sort aconseguir el gol de la victòria en els darrers 7 minuts.

Amb aquest empat, el LoPallars Televisió Tremp continua en una zona complicada, 13è amb 7 punts, a 5 de la salvació que marca l'Amposta i amb un partit més que l'equip del Montsià. La setmana que ve l'equip rep el Pobla de Mafumet amb l'obligació de guanyar, ja que equip del Tarragonès tanca la classificació sense haver sumat encara cap punt.