Dimecres, 1 de maig de 2024

​Cellers acull la 6a Trobada Empresarial i Premi Jove Emprenedor/a del Jussà

L'acte tindrà lloc dissabte en un sopar a l'Hotel Terradets | La vetllada reunirà unes 150 persones del món empresarial de la comarca

Redacció 20 de febrer de 2015 a les 11:51

La Trobada Empresarial de l'any passat es va celebrar a Tremp. Foto: Jordi Ubach


El Consell Comarcal del Pallars Jussà celebrarà aquest dissabte la 6a Trobada Empresarial del Pallars Jussà, que s’organitza conjuntament amb les Delegacions locals de la Cambra de Comerç de Lleida, les associacions de Comerciants i la Federació d’Empresaris i Comerciants del Pallars. 

​L'acte es durà a terme en el transcurs d'un sopar a l'Hotel Terradets de Cellers, al qual hi assistiran prop de 150 persones representants principalment de la indústria i el comerç del Pallars Jussà, així com empresaris i directius catalans a qui els uneix certa vinculació amb la comarca. És el cas de Joan Vallés, fill de Tremp i creador i propietari de l’empresa Cartonajes Vallés Gasset SL, que rebrà un homenatge. A l'acte també hi assistirà el Secretari d'Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio.

Durant la vetllada es lliurarà el Premi Jove Emprenedor/a 2014, que arriba a la seva 12a edició amb 12 propostes presentades, tres més que l'edició de l'any passat. Al mateix temps, es faran diverses mencions a les empreses de la comarca que han rebut reconeixements públics.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació