Dissabte, 20 d'abril de 2024
ESPORTS

La millor versió del Natural Optics Pallars apallissa el Balaguer (79-49)

El Tremp va ser molt superior al seu rival | L'equip empata a victòries amb el conjunt de la Noguera i el sobrepassa gràcies al basket-average

Redacció 9 de febrer de 2015 a les 13:07

El Tremp ha superat el Balaguer a la taula. Foto: Felip Bacardit

Partit dels que fan afició el que es va poder veure dissabte al pavelló del Joncar de Tremp. El Natural Optics Pallars Tremp va passar per sobre d'un rival directe com és el Club Bàsquet Balaguer, guanyant per 30 punts de diferència (79-49).

El partit no va començar bé pels homes que entrena Miquel Murgó, que van sortir poc intensos en defensa i sense encert en atac, un fet que el Balaguer, més concentrat, va saber aprofitar. El màxim avantatge pels de la Noguera va ser de 8 punts (8-16 i 11-19). Només Oriol Ubach mantenia l'equip amb opcions gràcies al seu domini sota el cèrcol en un primer quart que va acabar 14-19.

El Natural Optics Pallars va posar-se les piles en defensa al segon quart, fet que li va permetre remuntar i agafar els primer avantatges, que ja no deixaria fins al final del partit. Un triple de Ruben Rodríguez sobre la botzina va tancar la primera meitat amb un 37-28 favorable als trempolins.

L'inici del tercer quart va marcar la resta del matx. El Tremp es va mostrar molt encertat davant un Balaguer que va sortir del vestidor adormit. Un parcial inicial de 10-2 va decantar el partit pels pallaresos, molt encertats des de la línia de tres. El Balaguer, lluny de lluitar el partit, va llençar la tovallola, i això va propiciar que el Tremp s'escapés de 18 punts a falta de 10 minuts pel final (55-37).

L'últim quart, de tràmit, va servir per ampliar les diferències fins els 30 punts finals (79-49) i perquè el Tremp agafés confiança de cara al partit de la setmana que ve, a la pista del Reus Ploms C. Un matx molt complicat que els pallaresos necessiten guanyar per mantenir vives les opcions d'ascens a Segona Catalana. Xavier Soldevila, amb 20 punts, va ser el màxim anotador del partit.

Durant el descans i els minuts de temps mort del partit, els jugadors i jugadores de l'Escola de bàsquet del club van oferir uns minuts d'exhibició davant un públic entregat, que va gaudir amb les cistelles i les jugades dels més petits.

Amb aquesta victòria, el Natural Optics Pallars atrapa i supera el CB Balaguer a la classificació, gràcies al bàsket-average favorable, ja que a Balaguer l'equip va perdre de dos punts.

Derrota del Pallars Digital amb el Bellpuig (45-57)

El Sènior Masculí B, per la seva banda, va perdre al Joncar davant el Snow Bellpuig per 12 punts de diferència. L'equip va aguantar el segon classificat fins l'últim quart, moment en que la major qualitat i experiència dels visitants es va acabar imposant. L'equip continua últim amb 1 victòria i 13 derrotes.