Dimarts, 7 de maig de 2024

En marxa el 2n Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

El Pallars, present al certamen | La inauguració tindrà lloc aquesta tarda a càrrec del conseller Pelegrí

Redacció 6 de febrer de 2015 a les 09:47

El STM arrenca avui al Pavelló 3 de la Fira de Lleida. Foto: Conselh Generau d'Aran


El Pirineu lleidatà és el bressol de la majoria d’activitats de turisme i esport de muntanya que se celebren a Catalunya. Aquesta és una de les raons per les quals té lloc a Lleida el saló dedicat a aquests dos sectors. Des d'avui i fins diumenge, el Pavelló 3 de la Fira de Lleida acull la segona edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM). El saló, que repeteix després de la bona acollida que va tenir la primera edició en què unes 8.000 persones van visitar el certamen, aglutina diferents serveis i subministraments per als sectors de la indústria turística i esportiva.

En aquesta edició el certamen, que reunirà 62 expositors, comptarà amb 4.280 metres quadrats d'exposició nets, un 7% més que l'any passat. També s'incrementen fins a 31 les activitats paral·leles que s'organitzaran en el marc del saló, amb una clara aposta pel turisme familiar, entre les quals hi haurà jornades tècniques, conferències, tallers, curses i activitats exteriors, sorteigs, demostracions i exposicions.

Aquesta fira va adreçada tant als aficionats a totes les activitats outdoor o de turisme actiu com a les persones i famílies en general interessades en l'oferta d'esport i turisme de muntanya. L'objectiu dels organitzadors és que el saló vagi creixent progressivament i que en tres o quatre anys esdevingui una trobada de referència internacional. Enguany s'ampliarà a expositors de França i d'Andorra.

Com no podia ser d'una altra manera, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà estaran presents també al STM, presentant la seva oferta turística. La Fira es va presentar el passat dimarts a la Llotja de Lleida. La inauguració tindrà lloc aquesta tarda i enguany anirà a càrrec del conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació