Dijous, 25 d'abril de 2024

Una lesió obliga Eugeni Roselló a abandonar la Spine Race per segon any consecutiu

Els lligaments del genoll fan una mala passada al de la Pobla de Segur, després de caure en un forat de grans dimensions

Pallars Digital 12 de gener de 2015 a les 08:59
Arriben males notícies des d'Anglaterra. El corredor pallarès, Eugeni Roselló, s'ha vist obligat a abandonar la Spine Race aquesta nit passada al punt de control de Hawes a causa d'una lesió al lligament del genoll.
 
Roselló va quedar atrapat al quilòmetre 40 després de caure en un forat de grans dimensions, on es va girar el genoll. Tot i poder sortir-ne amb l'ajuda de Pavel Paloncy i Damian Hall, va haver de retirar-se després de córrer 90 quilòmetres amb el lligament afectat mantenint-se com va poder amb el grup dels millors.
 
La retirada ha estat aconsellada pels metges de la competició, un cop han comprovat l'estat del genoll de Roselló que va intentar continuar immobilitzant-lo. El de la Pobla de Segur va aconseguir arriba amb els líders en el segon avituallament juntament amb Pavel Paloncy, vigent vencedor.
 
Després de proclamar-se vencedor en l'edició del 2013, l'ultrafondista pallarès no ha pogut acabar la "cursa més brutal del Regne Unit" els dos darrers anys. A la retirada d'aquesta nit s'hi ha de sumar la de l'any passat a causa d'una hipotermia
 
La Spine Race és, com el seu eslògan indica, la carrera més brutal del Regne Unit, gràcies als seus 430 quilòmetres i a que se celebra en ple hivern britànic amb lo que el fred, la neu i els forts vents no deixen d'acompanyar els intrèpids corredors que decideixen afrontar-la. El triomf de l'any 2013 va permetre a Eugeni Roselló aconseguir notorietat dins el món de l'atletisme extrem.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor