Dilluns, 6 de maig de 2024

10è aniversari de la Cantata de Nadal amb una obra d'Abert Guinovart sobre poemes de Jordi Pàmias

La Lira de Tremp acull un any més la Cantata de Nadal de la Camerata Sant Cugat

Pallars Digital 27 de desembre de 2014 a les 11:39
Com cada Nadal des de fa deu anys, Tremp serà una de les seus de la Cantata de Nadal que ofereix la Camerata Sant Cugat, dirigida pel trempolí Xavier Baulies. La Camerata Sant Cugat organitza l'estrena d'una cantata per a cor infantil, cor mixt i orquestra composta especialment per músics contemporanis del nostre país. Aquesta iniciativa va sorgir de la voluntat d'estimular i difondre l'obra de compositors catalans actuals.
 
La cantata de celebració del Xè aniversari és el resultat de la unió compositiva de dos grans creadors: el compositor Abert Guinovart i el poeta Jordi Pàmias. Els textos de la cantata estan basats en una selecció de poemes, adaptats de Jordi Pàmias. L'obra conté cinc parts musicals simfònico-corals precedides de preludis sobre els quals l'actriu Marta Angelat recita els versos dels poemes.
 
Com en les edicions anteriors, el concert es completa, a la primera part, amb una tria d'àries i cors del Messiah de G.F. Haendel amb la participació de dues joves promeses del cant líric, la soprano Serena Sáenz i el tenor Eduardo Ladrón de Guevara. A la segona part després de l'estrena de la Cantata de Nadal no poden faltar nadales del repertori català.
 
L'actuació tindrà lloc aquesta tarda, a les 19h, a l'Espai Cultural La Lira de Tremp. L´estrena va tenir lloc al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, el passat dia 21.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor