Dijous, 9 de maig de 2024

Unió de Pagesos celebra els 40 anys del sindicat del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça i Vall d´Aran

Pallars Digital 22 de desembre de 2014 a les 09:50

 
REDACCIÓ | Unió de Pagesos ha commemorat aquest diumenge els 40 anys del sindicat agrari a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça i la Val d´Aran amb un acte al Molí de l´Oli a la Pobla de Segur.
 
L´any de celebració dels 40 anys de la fundació del sindicat ha coincidit amb el de l´11a Assemblea d´Unió de Pagesos, que va tenir lloc a Barcelona i Martorell els passats 25 i 26 d´octubre, justament amb el lema 40 anys de lluita per la terra. En l´Assemblea, el sindicat va constatar la importància de la terra, que és un valor productiu, ambiental i social, signe d´identitat en moltes comarques, i que ara, com llavors, cal protegir adequadament.
 
L´acte de celebració dels 40 anys del sindicat va incloure una xerrada sobre 'El sector i la política agrària en un Estat nou' a càrrec del coordinador nacional, Joan Caball, en el que es van explicar les propostes del sindicat sobre els ajuts de la PAC, de desenvolupament rural, plans de millora, indemnitzacions compensatòries de muntanya... etc, en un moment històric de construcció nacional i democràtic, i on s´obre una nova finestra per al reconeixement en el mercat internacional de les nostres produccions agroalimentàries i el valor del nostre treball.
 
L´acte va estar obert a tots els afiliats i afiliades, simpatitzants i amics i amigues de les comarques de muntanya. Posteriorment, tots els assistents van compartir un dinar al Hotel Bertran a Salàs de Pallars.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu