Diumenge, 28 d'abril de 2024

Els voluntaris del Gran Recapte del Pallars Jussà celebren haver recollit 8 tones d'aliments

Tot just aquests dies s'han acabat d'endreçar i classificar els aliments recollits

Pallars Digital 12 de desembre de 2014 a les 13:23
Els voluntaris de l´associació APROP, del Pallars Jussà, van celebrar ahir la proximitat del Nadal amb la satisfacció d´haver superat les expectatives del Gran Recapte de Tardor en que es van aconseguir gairebé les 8 tones d´aliments, superant les xifres de l´any passat.
 
Malgrat que els recaptes es centren en dos dies, la tasca dels voluntaris va molt més enllà i tot just aquests dies han acabat d´endreçar i classificar els aliments que han arribat a les seves prestatgeries per tal de poder-los distribuir durant els propers mesos a les més de 70 famílies que atenen.
 
Els membres de l´associació, juntament amb els Serveis Socials del Consell Comarcal s´encarreguen de tota la gestió del banc d´aliments en aquesta localitat i rodalies, una tasca que va des de la recollida, la classificació i la distribució del material.
 
A més dels productes que es recullen durant la campanya, durant tot l´any diferents supermercats i altres establiments comercials subministren el bancs de productes frescos o altres aliments que es troben al límit de la caducitat.
 
El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha qualificat de "inestimable" la tasca que porten a terme els voluntaris i ha assegurat que "aquest servei no es podria assumir si no fos per les persones que hi treballen de forma desinteressada i que en són un pilar fonamental".
 
Els voluntaris també s´han mostrat molt satisfets per l´esperit solidari que han demostrat els pallaresos per fer front a la precarietat de moltes famílies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Gran Recapte