Dimarts, 23 d'abril de 2024

El pallarès Pol Rocamora deixa l'esquí d'alta competició

L'esquiador de Rialp segueix els passos de la seva germana Ona Rocamora, que també es va veure obligada a deixar l'esquí de competició ara fa un any

Pallars Digital 5 de desembre de 2014 a les 11:17
Pol Rocamora, de 24 anys, ha decidit penjar els esquís davant del nul suport que ha rebut per continuar la seva carrera amb l´equip espanyol, del qual ha format part durant les últimes quatre temporades.
 
D'aquesta manera, Pol Rocamora s'ha vist forçat a seguir els passos de la seva germana Ona Rocamora, que a principis de 2014 i amb només 18 anys, anunciava que deixava l'esquí de competició per falta de suport.
 
En declaracions al diari Segre, Pol explica que "em van dir que em dirien alguna cosa i encara espero una trucada, almenys per dir-me les raons de per què han decidit retirar-me el suport", assenyala resignat l´esquiador de Rialp, que reconeix que "no tinc recursos suficients per formar una estructura privada i davant d´aquesta situació, no tinc una altra opció que deixar-ho".
 
Entre els èxits destacats de Pol Rocamora figura el campionat d'Espanya de gegant del 2012 i uns altres tres subcampionats estatals. Pol centrarà ara els seus esforços a acabar els estudis d´entrenament personal, fitness i nutrició esportiva i mantindrà la seua vinculació amb l´esquí entrenant els alevins del CAEI.
 
L'esquiador pallarès ha anunciat la seva decisió de deixar l'esquí de competició en un comunicat a les xarxes socials. Aquesta és la reproducció íntegra del mateix:
 
"Ha arribat l'hora de penjar els esquis, no han sigut moments fàcils quan has estat tota la vida lluitant per un somni. Però la vida continua i seguiré vinculat en aquest món, ja que ha sigut tot un aprenentatge, una formació i una manera de viure que ni en els millors somnis m'hagués imaginat.
 
Recordo cada carrera que vaig fer com una lliçó, una lliçó en la que alguns cops era molt dura per les petites errades que havies comès o en pensar que si valia la pena el sacrifici que estaves realitzant per a després emportar-te aquestes decepcions. Però sí, valia la pena esperar el dia en què et llevaves pel matí i deies avui serà el meu dia, i així era, tot sortia rodat, tothom venia a felicitar-te, moments que pensaves que tot el sacrifici d'una vida havia valgut la pena.
 
Ha arribat el moment de posar punt final a una llarga vida vinculat al món de la competició, m'emporto molts amics, he conegut gent d'aquí i d'allà, records inesborrables de la meva memòria, molta experiència i alguna que d'altra lesió que aquest últim any no m'ha deixat rendir mai al màxim i en la que cada dia me'n recordo d'ella!!!
 
No vull acabar sense agrair a TOTA la gent que ha sigut molt important per a mi, que ha sigut la meva família, el meu pare, la meva mare, la Ona, la Laura, àvies... que sense ells no hagués sigut possible, i sobretot agrair l'esforç i el sacrifici que han fet per mi! Vull donar les gràcies especialment a persones que les portaré sempre dintre meu, que mai m'han fallat i sempre van estar al meu costat com el Gerard Lamoga, el Guille Gallego Fernandez, en Jaime Gil Cabrera, Rafael Godino Molina, Victor Castellon. Ramon Rocamora, Marta Badia Garriga, Ona Rocamora Badia, Laura Larregola, M Teresa Garriga Juncà, May Peus España. 
 
I sobretot a ATOMIC SKIING per la seva col·laboració extrema moltíssimes gràcies per haver confiat en mi.
 
GRÀCIES A TOTS I A TOTES!!" 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor