Dimarts, 30 d'abril de 2024

Consum explica els drets i deures del consumidors en una exposició al Pallars Jussà

Es podrà veure i consultar fins el 8 de desembre dins uns contenidors situats davant l'Epicentre de Tremp

Pallars Digital 28 de novembre de 2014 a les 16:42
El director de l´Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, han inaugurat aquest matí l'exposició 'Consum: punt de trobada', que té com a objectiu mostrar als visitants l´estructura del consum a Catalunya, un model que protegeix les persones consumidores i que s´ha vist reforçat amb el Codi de Consum de Catalunya. 
 
Alfons Conesa, ha destacat que "la tasca dels serveis d´atenció al consumidor és la de fer que les persones no se sentin soles davant qualsevol tipus d´abús i donar eines per resoldre els problemes de la gent". En aquest sentit, Joan Ubach ha explicat que "aquesta exposició també servirà per donar a conèixer l´Oficina Comarcal de Consum des d´on s´atenen consultes, reclamacions i denúncies dels consumidors del Pallars. Aquest és un servei pròxim als usuaris, que garanteix la seva protecció".
 
Amb aquesta exposició, que Alfons Conesa ha definit com "un passeig pel consum", es vol potenciar el consum crític i reflexiu a través de cinc conceptes: el Codi de Consum; drets i deures dels consumidors; seguretat de productes; activitats d´informació i formació que es porten a terme des de l´Agència Catalana del Consum i el consum reflexiu. 
 
L´exposició té un format original i diferent, ja que es podrà veure i consultar de manera interactiva dins uns contenidors que estaran instal·lats fins el 8 de desembre a Tremp, al Passeig de Vall, 13, davant de l´Epicentre. L´exposició estarà oberta al públic de dilluns a diumenge de 10 a 20h.
 
També es duran a terme visites guiades programades per a grups i centres educatius. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor