Divendres, 17 de maig de 2024

Víctor Jiménez De Miguel, guanyador del premi «Vent de Port» 2014

L'escriptor barceloní s'imposa en la 21a edició del certamen de narrativa curta amb el seu conte 'Shazam!'

Pallars Digital 24 de novembre de 2014 a les 09:08
'Shazam!' és el títol del conte guanyador del premi Vent de Port 2014. El relat del Víctor Jiménez De Miguel, de Barcelona, ha estat l'escollit pel jurat, que aquest any ha estat format per Jordi Mir, Albert Garriga, Vicenç Llorca, Ada Castells i Josep Fabà. 
 
La d'enguany ha estat la 21a edició i ha tornat a comptar amb la participació d'una bona representació d'autors de tots els territoris de parla catalana. Aquest fet posa de manifest la consolidació del premi, que organitza La Casa del Sol Naixent i està dotat amb 2100 Euros per l'Ajuntament de Tremp.
 
El veredicte del jurat es va fer públic a Tremp (Pallars Jussà) el dissabte 22 de novembre durant la celebració del 40è aniversari de l'associació cultural La Casa del Sol Naixent, entitat dedicada a l'educació en el lleure a través del casal d'esplai i de l´organització d´activitats culturals. 
 
En aquest acte també es van conèixer les 14 obres finalistes que formaran part, juntament amb el conte guanyador, d'una nova edició del recull dels contes que publicarà Pagès Editors a principis de 2015.
 
L'acte d'entrega del premi i de presentació del llibre, se celebrarà al mes de març de l´any que ve a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor