Dijous, 25 d'abril de 2024

Eugeni Roselló correrà la Spine Race per tercer any consecutiu

El corredor de La Pobla de Segur va guanyar la prova, de 430 quilòmetres, l'any 2013 i va abandonar en la passada edició

Pallars Digital 21 de novembre de 2014 a les 09:21
L'ultrafondista pallarès, Eugeni Roselló, participarà per tercer any consecutiu a la Spine Race, una cursa de 430 quilòmetres i amb unes condicions climatològiques molt dures.
 
Roselló va haver d'abandonar en l'edició d'aquest any, disputada el passat gener, per culpa d'una hipotermia. Fa dos edicions, en canvi, l'atleta de La Pobla de Segur va aconseguir la victòria en aquesta cursa tan especial, fet que li va permetre aconseguir notorietat dins el món de l'atletisme extrem. 
 
La Spine Race és, com el seu eslògan indica, la carrera més brutal del Regne Unit, gràcies als seus 430 quilòmetres i a que se celebra en ple hivern britànic amb lo que el fred, la neu i els forts vents no deixen d'acompanyar els intrèpids corredors que decideixen afrontar-la.
 
El recorregut de la Spine Race va d'Edale, prop de Manchester, fins a Kirk Yetholm, just a la frontera d'Escòcia. Es divideix en cinc grans centres de control i acumula un desnivell d'11.195 metres, amb una altitud màxima de 890 metres.
 
Les places per participar en aquesta edició ja s'han exhaurit.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor