Diumenge, 5 de maig de 2024

Tremp celebra aquest dissabte la 13a edició de la Fira del Codony

El certamen s'ha convertit, amb només 13 anys, en la Fira de Tardor de referència del Pallars Jussà

Pallars Digital 30 d'octubre de 2014 a les 08:27
L'Ajuntament de Tremp i el Comerç Associat de Tremp (CAT) organitzen una nova edició de la fira de tardor dedicada al Codony, que tindrà lloc aquest dissabte 1 de novembre. Des de les 9 del matí i fins les 8 del vespre, la plaça Capdevila, on estaran instal·lats els més de 80 estands agroalimentaris i d´artesans del Pirineu, serà escenari de nombrosos actes amb el Codony com a protagonista. 
 
Aquest any destaca, doncs, una demostració de Cuina de Fira amb el cuiner i propietari de l´Hotel Segle XX de Tremp, David Vilanova. A més, com és habitual, s´han convocat els concurs d´allioli de codony i de plats elaborats amb codony, en les categories de dolç i salat.
 
La Fira del Codony va néixer amb la idea de dinamitzar una època de l'any amb poc moviment a la zona, com és la tardor, i s'ha acabat convertint en un dels esdeveniments marcats al calendari de molts pallaresos i pallareses. 
 
Concert de 'El Pont d'Arcalís'
 
La jornada s´animarà amb la cercavila dels gegants i La Casa del Sol Naixent i amb un espectacle itinerant Més tumacat. Completa el cartell de la fira el grup 'El Pont d´Arcalís' amb un concert a l´Espai Cultural La Lira, a les 10 de la nit. Les entrades anticipades ja es poden comprar a través de www.tincticket.com/pontdarcalis o a l´Àrea de Cultura de l´Ajuntament de Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor