Dijous, 16 de maig de 2024

Els alumnes de l'Escola La Vall Fosca es converteixen en petits artistes per un dia

El pintor i escultor Jobacasén realitzarà per segon any un taller on transformarà objectes antics en obres d'art a Beranui

Pallars Digital 13 d'octubre de 2014 a les 15:24
L'artista Jobacasen es trasllada per segon any consecutiu a la Vall Fosca, i farà el taller amb els nens i nenes de l´escola de la Vall Fosca, el 16 d´octubre al poble de Beranui, on aquell cap de setmana se celebra la festa major. Alumnes des dels 3 anys fins als 12, participaran en el taller i aquest any reconvertiran objectes vells que tinguin a casa, com ara una cadira o una caixa, en obres d´art.
 
Les obres resultants del taller s´exposaran durant els dies 17, 18 i 19 d´octubre a Beranui. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l´Ajuntament de la Torre de Capdella, s´emmarca en els actes de la festa major de Beranui, que inclou a més del tradicional ball, la baixada de torxes, en la qual tothom pot participar, un correfoc pels carrers estrets de Beranui amb un castell de focs inclòs, el dissabte a la nit.
 
Jobacasén (Joan Baptista Cabré Sendrós), fill de Riudoms, al Baix Camp, és reconegut internacionalment, en especial a Alemanya, país on més ha exposat. A part de la seva quantiosa obra pictòrica i escultòrica, dedica bona part de la seva tasca a la divulgació de la seva professió als més menuts a través de tallers al seu propi estudi.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Jobacasén