Divendres, 26 d'abril de 2024

En marxa els preparatius per la 3a caminada Entre Nogueres de Pont de Montanyana a Tremp

Es convoca una nova edició d'aquesta caminada, que l'any passat va aplegar un centenar de persones, per al dia 25 d'octubre

Pallars Digital 7 d'octubre de 2014 a les 08:46
Els Ajuntaments de Pont de Montanyana i Tremp, juntament amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Club Atlètic Joncar de Tremp, organitzen la 3a caminada Entre Nogueres, la ruta que va de Pont de Montanyana a Tremp tot seguint el traçat d´El Camí dels Països Catalans.
 
La caminada està pensada perquè la pugui fer el màxim nombre de persones d´edats i condicions diferents, té un recorregut total de 24 quilòmetres, amb un ascens acumulat de 796 metres i un descens de 882. La caminada tindrà lloc el 25 d´octubre i el termini per inscriure´s-hi acaba el dia 23.
 
La sortida, des de Pont de Montanyana, serà a les 8h. Els participants de Tremp tindran a la seva disposició un bus que sortirà de la plaça Catalunya a les 6:45hh. Els participants de Pont de Montanyana tindran també un autobús de retorn que sortirà a les 14h del pavelló del Casal de Tremp.
 
L´organització també compta amb el suport del Consell Esportiu del Pallars Jussà, la Societat d´Amics de la Muntanya (SAM) i El Camí.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor