Dijous, 16 de maig de 2024

La 5a edició del Ral·li Terradets aplega a les Bagasses a 50 escaladors d'arreu del món

L'aragonès Álvaro Lafuente i el català Jesús Ibarz es van imposar als alacantins Adrián Ripoll i Roy de Valera en un duel molt igualat

Pallars Digital 22 de setembre de 2014 a les 08:48
Les imponents parets del Montsec s'han omplert d'escaladors aquest dissabte en la disputa de la 5a edició del Ral·li Arc'teryx d'escalada Terradets, organitzat pel Club Alpí Virtual
 
Des de les 8h del matí, hora en que comença la prova, els escaladors van disposar de 12 hores per completar el màxim nombre de rutes, situades a la paret de les Bagasses i parets properes. Cada via d´escalada té una puntuació en funció de la seva dificultat. La suma de punts determina quina és la cordada guanyadora del Ral·li, al final de les 12 hores.
 
El Congost de Terradets és una estreta gorja flanquejada per parets verticals de fins a 500 metres d'alçada, considerat de fama internacional per a l'escalada esportiva. En total, van ser uns 50 els escaladors de tot l´Estat, Rússia i Croàcia que van participar al Rally.
 
La victòria se la va adjudicar la cordada més jove de l´aragonès Álvaro Lafuente i el català Jesús Ibarz, després de batre en un emocionant duel els alacantins Adrián Ripoll i Roy de Valera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor